Winterwandeltochten
  • Bergwandelen met Frederike Bloemers

Sneeuwschoentochten 2020

Voorlopig houdt Bergwandelen-Bloemers zich nog niet met het sneeuwschoenprogramma voor 2020 bezig. Maar wees ervan overtuigd dat dit vanaf oktober wel op de website te vinden zal zijn!

Meld je je aan voor de Nieuwsbrieven (bij tab Contact) en lees daarin de komende plannen voor allerlei geplande tochten. Die zullen uiteraard dan ook al op deze website te zien zijn.

Over sneeuwschoenen: sneeuw kan voor het dagelijks leven lastig zijn. Dat gold al in de pre-historie, want er kon dan niet gejaagd worden. Immers, je kon je niet verplaatsen. Toen al zijn de sneeuwschoenen uitgevonden! En nu gebruiken we ze om extra plezier van sneeuw te kunnen beleven! Jehoeft het lopen met sneeuwschoenen niet te leren, ook al lijkt dat niet zo. Ze zijn uiteraard breder dan schoenen, maar je hoeft er beslist niet wijdbeens mee te lopen! Wel zijn het gebruik van stokken onmisbaar voor je evenwicht.

 

Deze categorie bevat geen artikelen. Indien subcategorieƫn getoond worden op deze pagina kunnen deze artikelen bevatten.