Zesdaagse Bärentrek door Berner Oberland, 26 juni t/m 2 juli 2024

wandelen barentrek zwitserland lauterbrunnental 01 2

ZOMERHUTTENTOCHT 2024

 Wat je gaat beleven:

Deze wandelingen zijn ronduit fabelachtig mooi. Elke dag worden we weer op nieuwe vergezichten getrakteerd en lopen we door het hart van de Alpenwereld. We zien maar liefst 8 van de 47 vierduizenders, die Zwitserland rijk is, sommige van heel dichtbij. Bergreuzen als Eiger, Mönch, Jungfrau dwingen ontzag af. Ook al zullen we toeristische trekpleisters passeren, we lopen daar weer snel vandaan. Af en toe maken we gebruik van kabelbanen en tandradtreintje maar die hinderen geenszins de stilte en leegte in het berglandschap. Ik durf te stellen dat deze trektocht een topper in mijn gidsencarrière

Aantal deelnemers: maximaal 8.

Vereiste conditie en ervaring: uitstekende conditie, ervaring met wandelen in de bergen met rugzak is vereist.

Accomodatie: elke overnachtingsplek van deze week zal als een oase in de woeste bergomgeving zijn. Je voelt je altijd welkom en het soms eenvoudige "Bergsteigeressen" zal altijd prima smaken. Meestal slapen we in kleine slaapzalen, hieronder lees je waar en wanneer kamers beschikbaar zijn.

Transport: Nader te bepalen.

Prijs: nader te bepalen. Incl. begeleiding, 7 overnachtingen half pension met lunchpakket, excl. alle vervoerskosten en consumpties tussendoor.

Aanmelden: datum nader te bepalen, op http://www.bergwandelen-bloemers.nl/contact

Programma: nader in te vullen.